Ervaren

Wonen of werken in een onverlijmd massief houten gebouw is anders dan in een traditioneel gebouw. Eigenlijk moet u zelf ervaren wat het verschil is.

Demowoning

De demowoning in Roosendaal is beslist het bezoeken waard. U kunt met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens een bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het bouwsysteem en hoe het bouwproces van de demowoning is verlopen, er zal enige aandacht geschonken worden aan het Puurhuis concept en er is uitgebreid gelegenheid om rond te kijken.

Dames Dietz

In Oegstgeest staat een fantastische delicatessenwinkel, gebouwd met Nur-Holz. Tijdens openingstijden bent u altijd welkom om het pand te bewonderen. Let wel op: het is haast onmogelijk om langs te gaan zonder te zwichten om een van de bijzonder lekkere hapjes te kopen! Het adres: De Kempenaerstraat 36, 2341 GN Oegstgeest. Meer informatie: www.damesdietz.nl

NUR-HOLZ huis in Dirksland

Het eerste NUR-HOLZ huis in Nederland staat in Dirksland en is te bezichtigen. De woning is ontworpen en wordt bewoond door architect Joop Bensdorp. U kunt voor een bezichtiging contact met ons opnemen.
Meer informatie over de woning vindt u 
hier.

Gasthuis

In het Duitse Zwarte Woud kunt u overnachten in gasthuis Zum Kreuz. De gastvrije familie Neumaier heeft in 2011 naast hun bestaande accommodatie, bestaande uit een restaurant en een multifunctionele ruimte, een gasthuis van met NUR-HOLZ gebouwd. Er zijn vijf 2-persoonskamers en 2 juniorsuites.

Mocht u een keer willen overnachten in Zum Kreuz, dan kunt u zelf een kamer boeken, actueel tarief voor een 2-persoonskamer is € 96,-. Mocht u overgaan tot de realisatie van een NUR-HOLZ project, dan zullen wij u dit bedrag crediteren.